keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Mausteista tofua

Barcelonan matkalla tutustuimme tofuun ystäviemme luona.
Heiltä saimme reseptin.
Kotiin tultuamme löysimme lähikaupasta Reilun Kaupan kotimaista Jalotofua.



Paloittelimme ja paistelimme tofun.
Lisäsimme pannulle yhden sipulin ja kaksi yksikyntistä valkosipulia sekä paprikaa.
Ripottelimme päälle Himalajan vuorisuolaa ja Pimenton picantea (= mausteinen paprikajauhe).
Lisäsimme vielä purkin paseerattua tomaattia ja lopuksi soijakastiketta.


Hyvää oli!

2 kommenttia:

  1. Kiva että innostuitte kokkaamaan! Maistoivatko tytötkin?

    VastaaPoista
  2. Aurora oli kotosalla ja maistoi tofua, sanoi sen maistuvan vehnäjauholle.
    Sitten valmiista ateriasta kommentti oli: "Karmea haju!"
    Sitä hän ei suostunut maistamaan.
    Saimme syödä kaiken kahdestaan.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...